Tiiristupa

 

Tiiristupa on sulkeutunut!

 

KIITOS!Kiitos kaikille Tiiristuvan asiakkaille koko hiihtokauden ajalta. Mehukannu on nyt tyhjä ja Tupa sulkee luukkunsa tältä kaudelta. 

Tiirismaan Latu ry:n hallitus, Tiiristuvan talkooväki sekä majaemäntä Terhi ja majaisäntä Timppa kiittävät ja toivottavat ulkoilullista kevään jatkoa kaikille!

PS. Pysyhän "linjoilla" ja tulehan mukaan Tiirismaan Ladun toimintaan hiihtokauden jälkeenkin! 

 

TIIRISTUPA löytyy Hollolasta, Keskikankaantie 27 A, viistosti vastapäätä Startin tehdasta.

 

                    

(päivitys 9.4.2018)

Mehukortti on kätevä hankinta! Ei haittaa, vaikka unohdat ottaa rahaa mukaan; valmiiksi ostetut juomat odottavat Tiiristuvalla. Kortteja on 10 ja 20 € arvoisina. Voit jättää nimellesi kirjoitetun kortin kioskille säilytykseen, ja jos kausi loppuu kesken, jatkat kortin käyttöä seuraavana talvena.

Tiiristuvalla on myytävänä taittokuksia/ taskumukeja à 4 €.

Mukin kyljessä teksti "Tiirismaan Latu"

Tiiristuvalla saatavana mehua, urheilujuomaa, kaakaota, kahvia ja pullaa sekä grillimakkaraa itsepaistettavaksi kohtuuhintaan

Voit ilmoittaa halukkuutesi talkootöihin ja yhteystietosi, jolloin voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä, jos et vielä halua sitoutua tiettyyn ajankohtaan. Suurin tarve tulee olemaan helmikuun hiihtolomaviikoilla 8-9, jolloin Tiiristupa on auki arkipäivinäkin. Tervetuloa mukaan myös uudet talkoolaiset!

Listaa ylläpitää terhi.k.koivisto(at)gmail.com,

0400-939 690