Tiirismaan Hiihto

Talvinen Lumiseikkailu jaTiirismaan 51. Laturetki

Sunnuntaina 3. helmikuuta 2019  Vietettiin Perinteistä lumiseikkailua Heinsuon Urheilukeskuksessa.

Pyryisestä säästä huolimatta intoa piisasi ja reippaita ulkoilijoita kertyi tapahtumaan 842 henkilöä, päähenkilöinä tietysti. Kiitos kaikille osallistujille,

51. Tiirismaan Hiihto hiihdettiin kunnon talvisessa tuiskussa. 144 urhoollista oli uskaltautunut ladulle, todeten, että hyvinhän täällä pystyy hiihtämään.

Osallistuneiden kesken arvotut lahjakortit saa Anneli H, Harri K ja Annikki R. Voittajiin otetaan yhteyttä.

Tiirismaanladun angrybirdsgosnow - tapahtumassa lapset rakentelivat 68 lumiukkelia!
Hieno aloitus  ulkonakuinlumiukko - kampanjalle. Kiitos kaikille pienille ja vähän isommillekin lumenveistäjille!
Ps. Muista tehdä lumiukko myös kotipihallesi.

Paljon oli kaikkea kivaa puuhaa ja kyllä ulkoilijat viihtyivätkin!
Paloautoon pääsi tutustumaan, lumikengillä tarpomaan, keppihevosia ohjastamaan ja läskipyöriäkin kokeilemaan.

Kaikissa eri tehtävissä laturetkellä ja Heinsuon koko perheen talviriehassa talkoilleiden kesken suoritetaan arvonta myöhemmin, ja onnekkaille ilmoitetetaan voitoista.

Lisäksi kiitokset yhteistyökumppaneillemme: Hollolan kunta, Hollolan ja Lahden latukonemiehet, CustomSki, Pitokarva, Allergia- ja Astmayhdistys, Sydänyhdistys, Keski-Hollolan VPK, Fazer-Leipomot, Start, koiraharrastajat ja kaikki muut tapahtumaanosallistuneet.

Lämmin kiitos kaikille vapaaehtoishommissa ahkeroineille kymmenille talkoolaisillemme

Ajo-ohje Heinsuolle

Laturetkikartta