Retkikurssi (täynnä)

 

Aikuisten retkeily- ja vaelluskurssi 15.5.-9.6.2019

 

Kurssi on täyteen varattu

Tervetuloa Tiirismaan Ladun järjestämälle aikuisten retkeily- ja vaelluskurssille. Kurssi kokoontuu kolmena arki-iltana ja kurssin loppuhuipennuksena tehdään yhden yön mittainen retki myöhemmin päätettävään kohteeseen. Kurssilla pärjää kohtalaisella peruskunnolla ja reippaalla mielellä, aiempaa retkeilykokemusta ei tarvitse olla. Retkellä majoitutaan omissa teltoissa, joten varustepuolelta tarvitset ainakin säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja -jalkineet sekä teltan, makuualustan, makuupussin ja retkikeittimen. Tarkempi varustelista käydään läpi kurssin aikana ja voit tulla kurssille mukaan, vaikka et vielä varusteita omistaisikaan. 

Kurssin aikataulu ja alustava ohjelma:

- ke 15.5.2019: viikonloppuvaelluksen varustelista ja rinkan pakkaus

- ke 22.5.2019: teltat ja niiden pystytys sekä turvallisuusasiaa

- ke 29.5.2019: retkikeittimet, niiden käyttö sekä retkiruoka-asiaa

- la-su 8.-9.6.2019: yhden yön retki, suunnistaminen retkellä, toiminta leirissä yms käytännön asioita

Kurssipaikkana toimii Rautakankareen maja (Rautakankareenkatu 33, linja-auton päätepysäkiltä oikealle alas soratietä järven rantaan). Aloitamme klo 18:00 ja lopettelemme noin klo 20:30. Retken kohteen ja aikataulun päätämme yhdessä kurssin kuluessa ja retkikohteeseen kuljemme omilla/kimppakyydeillä. 

Kurssin hinta: 10 € jäseniltä, 20€ ei-jäseniltä 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse: kurvinen.kaisa@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi (nimi, osoite ja puhelinnumero) sekä lyhyesti millaista retkeilykokemusta sinulla jo on, ja millaisia asioita erityisesti toivoisit kurssilla käytävän läpi. Kerro myös mikäli et aio osallistua jokaiselle kurssikerralle.  Kurssille mahtuu max. 10 hlö ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin ohjaajana toimii eräopasopiskelija Kaisa Kurvinen.