Kevään linturetki

Keväinen linturetki ja nuotioilta Myllykiepissä ja lintutornilla

torstaina 17.5. klo 17:30-20

Katsellaan ja kuunnellaan kevättä, ulkoillaan leppoisasti, opitaan linnuista ja lintuharrastamisesta sekä paistellaan makkaraa.

Kokoonnumme Myllykieppiin (Kivipurontie 50, 16790 Hollola) klo 17:30 lähtien. Kävelemme lintuja katsellen metsän ja peltojen poikki kohti Vesijärven rannalla sijaitsevaa Lahdenpohjan lintutornia. Päijät-Hämeen Lintutieteellisen yhdistyksen lintuopas kertoo meille eri elinympäristöjen linnuista ja opastaa niiden tunnistamisessa.

Lintujenkatselulavalta palaamme toista reittiä Myllykieppiin. Kävelymatkaa tulee yhteensä vajaat 4 km. Sen jälkeen tulistelemme majan pihalaavulla, missä lintuopas vielä kertoilee lintuharrastamisesta ja voimme tarkkailla myös majan pihalintuja.

Tervetuloa mukaan kaikki luonnosta kiinnostuneet! Tapahtuma sopii myös perheille: kävely on pääosin pikkutietä ja halutessaan osan kävelymatkasta voi siirtyä autollakin.

Uudet jäsenet ja kaikki muutkin, tervetuloa samalla tutustumaan Myllykiepin majaamme! Jäsenet voivat vuokrata mökkiä edullisesti myös omaan käyttöön. Halutesssasi voit tulla osallistumaan myös pelkkään nuotioiltaan.