Polkujuoksu

Klikkaa kuva suuremmaksi

 

Polkujuoksulenkit (maanantaisin) jatkuvat myös talvikaudella.  Seuraa ilmoittelua Facebookissa. 
Lisätietoa ja lisäksi muita tapahtumia jäsenlehti Kiisassa.

 

Tiirismaan ladun koulutetut polkujuoksuohjaajat:

 

Iiris Sipi 044 984 4743, iiris.sipi(a)gmail.com

Helena Kämäräinen 040 032 5290, helena.kamarainen99(a)gmail.com

Jarno Malaska 040 737 6191, malaska(a)gmail.com

 

Iiris Sipi, Suomen Ladun kouluttama polkujuoksuohjaaja

Maantiejuoksentelu vaihtui polkujuoksuun muutamia vuosia sitten. Polkuja pitkin on päässyt mitä ihmeellisempiin maisemiin. Muutamia maratonin mittaisia seikkailuja takana ja varmasti vielä useampia edessä. Tiirismaan Latuun tulin alku kesästä, tuodakseni polkujuoksun tullessani.

Polkujuoksu on monipuolinen laji. Juokseminen tapahtuu poluilla, lähimetsissä ja vaellus- ja retkeilyreiteillä. Vaihteleva maasto ja juoksualusta vahvistaa koko kehon lihaksistoa.

Seikkailumieltä, luonnon rauhaa, sääilmiöitä ja upeita maisemapaikkoja, joihin pääsee vain jalan. 

Polkujuoksu tutuksi -lenkkejä on juostu tänä kesänä Lahden lähiympäristössä. Lenkeillä on ollut 10-25 juoksijaa mukana. Joka lenkillä on ollut uusia harrastajia innostumassa lajista.

Tiirismaan Ladun polkujuoksulenkit on matalan kynnyksen lenkkejä. Vauhti on rauhallinen ja mukaan voi lähteä kun 5-10km juoksulenkit maantiellä tai metsissä on tuttuja.

Lenkkien jälkeen on ollut iloista porukkaa ja hyvä fiilis välittynyt koko porukasta! 

Lenkkejä on luvassa parin viikon välein ainakin jouluun asti. Tarkoituksena tutustua lajiin ja Päijät-Hämeen polkuihin. Lenkeillä on jokin teema tai polkujuoksuun liittyviä harjoituksia. Lenkeistä löytyy tieto Tiirismaan Ladun facebook sivulta ja nettisivuilta.