Hiihtoviikko Kilpisjärvellä

Majapaikkamme Retku aivan Saanan juurella.

 

          HIIHTOVIIKKO KILPISJÄRVELLÄ 2021, VK 15

 

Ensi kevään hiihtoviikkomme on perinteiseen tapaan viikolla 15. Toivotaan, että koronatilanne silloin mahdollistaa matkamme.

 Huhtikuussa hanget ovat parhaimmillaan, ja päivässä riittää valoisaa aikaa enemmän, kuin jaksamme hiihtää. Olemme laittaneet ”tilaukseen” hyvät hankikannot ja runsaasti auringonpaistetta.

Majoitumme Retkeilykeskukseen, aivan Saanan juurelle. Opas vie päiväretkille, tai vaihtoehtoisesti hiihtelet itse omia reittejäsi. Vaeltajille löytyy tuntureilta autio- ja varaustupia niin Suomen, kuin Norjankin puolelta, ja järvillä risteilee latuja tasaisemmasta profiilista pitäville.

Sauna on lämpimänä päivittäin, ja rannasta saatat löytää avannonkin. Iltaisin on kaikenlaista pientä ohjelmaa ja/ tai ohjattu venyttely.

Paikalliset yrittäjät järjestävät viikon mittaan erilaisia retkiä, mm Haltille ja mahdollisesti jäämeren rannalle Tromssaan.

 

Lähdemme pe-iltana 9.4.2021 ja palaamme lauantaina 17.4.2021

 

Hinnat:     1 hengen huone tai mökki 905 €/ hlö

               2 hengen huone tai mökki 695 €/ hlö

               3 hengen huone tai mökki 615 €/ hlö

               4 hengen huone tai mökki 575 €/ hlö

 

Hinnat ovat samat, kuin olisivat olleet keväällä -20! Hinta sisältää edestakaisen bussimatkan, majoituksen, liinavaatteet, aamiaiset, retkieväät, päivälliset buffet-pöydästä, saunan päivittäin ja hiihto-oppaan palvelut.

Bussiin pääset Helsingistä, Lahdesta, Jyväskylästä ja matkan varrelta.

Varaathan matkasi hyvissä ajoin, mieluiten vuoden loppuun mennessä! Paikat täytetään varausjärjestyksessä.

 

Tiedustelut ja varaukset: terhi.k.koivisto(at)gmail.com tai 0400-939 690