Kävelykilometrikisa

Kävelykilometrikisa 2018

 

Kilometrikisa on niin yksilöille kuin joukkueille suunnattu leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat kävelykilometrejään ja/tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat omaa tai oman joukkueensa kilometri- ja/tai minuuttisaldoa syyskuun ajan. Joukkue voi olla esimerkiksi yritys, työyhteisö, osasto, yhdistys, seura tai mikä vaan useamman ihmisen porukka.

Sarjoja on kolme: yksilösarja, piensarja ja suursarja. Joukkue, jossa on alle 25 osallistujaa, osallistuu piensarjaan ja joukkue, jossa on vähintään 25 osallistujaa, kuuluu suursarjaan.

Voittaja on se, joka on kävellyt enemmän kilometrejä tai minuutteja kuin muut yksilökisaajat. Voittajajoukkue on puolestaan se, jolla on kisan päätyttyä eniten kävelykilometrejä tai -minuutteja osallistujaa kohden.

Palkinnot

Kisassa palkitaan sekä yksilökisan voittaja että voittajajoukkueet. Palkinnot ilmoitetaan kisan päätyttyä. Osallistujien kesken arvotaan myös joka viikko syyskuun ajan viisi kahden leffalipun pakettia. Lisäksi jokaiselle osallistujalle on luvassa kunnon kohoamista ja hyvää mieltä!


Joukkueen nimi: Tiirimaan Latu ry
Osallistumiskoodi: Tiirimaan Latu ry

Osallistumiskoodilla joukkueen jäsenet voivat osallistua kisaan mukaan.
Koodia kysytään osallistumisen yhteydessä.

Joukkueeseen voi liittyä osoitteessa
https://kavelykilometrikisa.hsl.fi/teams/join/


Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä tai tarvitset ohjeita, lue ensin tämä:
https://kavelykilometrikisa.hsl.fi/faq/