Jäsenasiaa

Jäsenmaksut 2017: henkiköjäsen 24 eur, perhejäsenmaksu 35 eur, rinnakkaisjäsen 12 eur, nuorisojäsen (alle 19 v.)  yksin 12 eur

Yhteisöjäsen  Suomen Ladun alayhdistyksille määrittämä  26 eur

* Liity jäseneksi ! Saat jäsenetuja hankintoihin sekä lehdet "LATU JA POLKU" sekä  KIISA".

Jäsenedut: löytyvät Suomen Ladun verkkosivulta  suomenlatu.fi/jasenpalvelut/jasenedut

Muistathan, että Partioaitta on avannut oman myymälänsä myös Lahteen Aleksanterinkadulle Seurahuoneen viereen. Käy tutustumassa! (alennus 10% Ladun jäsenkortilla)

Jäsenyyden maksamisesta ja päättämisestä:

Kun jäsenmaksu on maksettu, jäsenyys on hyväksytty, jolloin yhdistystä tai jäsenlajia ei voi vaihtaa kesken kauden.

Jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei automaattisesti päätä jäsenyyttä, vaan jäsenyyden päättämisestä tulee ilmoittaa erikseen Suomen Ladun jäsenpalveluun.

Jäsenrekisteristä on poistettu muutamia aikuistuneita lapsijäseniksi kirjattuja, jotka asuvatkin eri osoitteessa kuin maksaja. Jos kuitenkin olet huomannut jäsenmaksulaskussasi olevan lapsijäseneksi merkitty aikuinen, niin ota yhteyttä sähköpostilla reino.koho(at)pp.phnet.fi

Jäsenmaksut, tilinumero ja Latu & Polku:

Jäsenmaksut maksetaan Suomen Ladun jäsenmaksutilille FI67 2058 3800 0106 06.

Latu &Polku – lehden nro3 ja oma jäsenlehtemme Kiisan nro 2 lähetetään vain maksaneille jäsenille.

Suomen Ladun jäsenpalvelu:

Jäsentietojen muutokset  sähköpostitse : jasenpalvelu(at)suomenlatu.fi

puhelimitse: 09 8567 7450

verkossa: suomenlatu.fi/palvelukortti

Latu ja Polkulehden palvelukortilla

Osoitteenmuutoksia ei tarvitse ilmoittaa mikäli olet tehnyt sen virallisia teitä. Ne päivittyvät jäsenrekisteriin Itellan kautta automaattisesti.