Hämeen Latualueella tapahtuu

Hei hämäläiset,

Piti tämä viimeinen aluekirjeeni lähettää vuoden viimeisinä päivinä, mutta jäi tähän uuden vuoden alkuun – sallittakoon kuitenkin, että käytän tässä vielä yhden puheenvuoron.

Seuratkaa myös latualueen facebook-sivua. Lumiukko-tapahtumia toivotaan yhdistysten järjestävän myös omalla paikkakunnallaan 28.-11.3. välisenä aikana.

Maaliskuun 10. päivänä kokoonnutaan Janakkalan Latumajalle koulutustapahtumaan, jonka aiheena on Perheliikunta tutuksi. Koulutuksen kesto tulee olemaan kello 10-14. Ilmoittautumisista ym. asioista tuonnempana.

Liitän kirjeeseeni vielä alueen toimintasuunnitelman ja talousarvion. Jos olet siirtymässä syrjään luottamustoimestasi, ole ystävällinen ja välitä tämä kirje liitteineen seuraajallesi, niin saadaan aluetietoutta eteenpäin.

Vuosi on vaihtunut ja sen mukana uudet tuulet puhaltavat latualueellamme. Työtäni alueyhdyshenkilönä tulee jatkamaan Juha Rantanen, joka edustaa keväällä perustettua kankaanpääläistä latuyhdistystä nimeltään Satojen elämysten Pohjois-Satakunta ry. Juhasta saadaan innovatiivinen ja aktiivinen alueyhdyshenkilö, joten otamme ilolla vastaan uuden toimijan. Toivotan Juhalle onnea ja menestystä hämäläisten latulaisten parissa!

Juhan yhteystiedot:

puhelin 050 439 8247

sähköposti juha@jamisports.fi

Kiitos alueen yhdistyksille näistä vuosista. Teidän kanssanne on ollut ilo toimia ja teidän joukoistanne olen saanut elinikäisiä ystäviä. Nähdään jatkossakin alueen tapahtumissa.

Kiitos Hannu, Leila ja Maarit, aluetoimikuntamme aktiiviset jäsenet, jotka ovat alkavan vuoden Juhan rinnalla.

Toivottelen innostavaa ja liikunnallista Latuvuotta 2018!

Anna-Maija Rae