Hämeen Latualueella tapahtuu

11.00-14.00. Haastamme hämäläiset latuyhdistykset kanssamme rakentamaan 80
lumiukkoa!

Pakkaslumen varalle olemme saaneet Suomen Ladulta muotteja, lumilapioita ja
työvälineitä on hyvä ottaa mukaan.

Tarjoamme lämmintä mehua kaikille, paikalla myydään grillimakkaraa.

Nähdään Linnanpuistossa, olemme paikalla klo 10.00 lähtien.

Tervetuloa!

Hei hämäläiset,

Piti tämä viimeinen aluekirjeeni lähettää vuoden viimeisinä päivinä, mutta jäi tähän uuden vuoden alkuun – sallittakoon kuitenkin, että käytän tässä vielä yhden puheenvuoron.

Suomen Latu täyttää 80 vuotta 28. tammikuuta. Juhlapäivän kunniaksi on latualueille annettu tehtäväksi pyöritellä 80 lumiukkoa teemalla ”Ulkona kuin lumiukko”. Hämeen latualueen väki kokoontuu yhdessä Hämeenlinnaan saadakseen tehtävän suoritettua. Toivoaksemme siellä on lunta, mitä pyöritellä… Lumiukkoja rakennetaan Linnan puistossa kello 11-14. Seuratkaa myös latualueen facebook-sivua. Lumiukko-tapahtumia toivotaan yhdistysten järjestävän myös omalla paikkakunnallaan 28.-11.3. välisenä aikana. Mutta painotan, että 28.1. on varattu meidän yhteiseksi lumiukkopäiväksemme. Kymmenen lumiukon rakentajaa per yhdistys on yli kaksisataa latulaista. Sillä joukolla 80 lumiukkoa valmistuu hetkessä. Ja yhteisöllisyys on voimissaan. Nähdään Hämeenlinnassa.

Pikkujoululle emme valitettavasti löytäneet Hämeenlinnasta sopivaa paikkaa, joten se jää tänä vuonna viettämättä.

Maaliskuun 10. päivänä kokoonnutaan Janakkalan Latumajalle koulutustapahtumaan, jonka aiheena on Perheliikunta tutuksi. Koulutuksen kesto tulee olemaan kello 10-14. Ilmoittautumisista ym. asioista tuonnempana.

Liitän kirjeeseeni vielä alueen toimintasuunnitelman ja talousarvion. Jos olet siirtymässä syrjään luottamustoimestasi, ole ystävällinen ja välitä tämä kirje liitteineen seuraajallesi, niin saadaan aluetietoutta eteenpäin.

Vuosi on vaihtunut ja sen mukana uudet tuulet puhaltavat latualueellamme. Työtäni alueyhdyshenkilönä tulee jatkamaan Juha Rantanen, joka edustaa keväällä perustettua kankaanpääläistä latuyhdistystä nimeltään Satojen elämysten Pohjois-Satakunta ry. Juhasta saadaan innovatiivinen ja aktiivinen alueyhdyshenkilö, joten otamme ilolla vastaan uuden toimijan. Toivotan Juhalle onnea ja menestystä hämäläisten latulaisten parissa!

Juhan yhteystiedot:

puhelin 050 439 8247

sähköposti juha@jamisports.fi

Kiitos alueen yhdistyksille näistä vuosista. Teidän kanssanne on ollut ilo toimia ja teidän joukoistanne olen saanut elinikäisiä ystäviä. Nähdään jatkossakin alueen tapahtumissa.

Kiitos Hannu, Leila ja Maarit, aluetoimikuntamme aktiiviset jäsenet, jotka ovat alkavan vuoden Juhan rinnalla.

Toivottelen innostavaa ja liikunnallista Latuvuotta 2018!

Anna-Maija Rae