Angry birds lumiseikkailu

 

Angry Birds  koko perheen talviseikkailu 

*Änkkäri-pisteessä arvottiin pikapalkintoja*,

jotka annettiin suoraan ilmoittautuneille.


*Pääpalkinnon *(iso änkkäripehmolelu) voitti Helmi Mursula. Hänelle
ilmoitetaan voitosta.

 

Kuvat oikealla: Sampsa Sulonen/Suomen Latu

Lisää kuvia Angry Birds lumiseikkailusta  https://adobe.ly/2GMTlDQ   (Sampsa Sulonen / Suomen Latu)

 

Angry Birds Go Snow -tapahtumien tavoitteena on innostaa ja liikuttaa lapsia sekä heidän perheitään iloisella ja monipuolisella tavalla. Valtakunnallinen lumiseikkailukiertue saapuu Hollolaan jo kolmatta vuotta peräkkäin ja vetonaulana on jälleen mm. jättiritsa.

Heinsuon urheilukeskuksessa klo 10-13 välisenä aikana perheet kokeilivat monenlaisia lumileikkejä ja -pelejä: ampumaan jättiritsalla possuja, kokeilemaan lumikenkäilyä ja erilaisia hiihtotemppuja sekä touhuamaan talvisessa tapahtumassa. Paikalla on myös Keski-Hollolan VPK:n paloauto, keppihevosrata ja muuta jännää. 

Angry Birds -teema on mukana ilmeessä ja toiminnoissa. “Kiertueen tärkein tavoite ovat punaiset posket lasten hymyilevillä kasvoilla”, kertoo kiertuevastaava Juhani Lehto Suomen Ladusta. “Angry Birds -lumiseikkailukiertue järjestetään nyt jo kolmatta talvea, ja Tiirismaan Latu oli pilottikohteena jo ensimmäisenä vuonna. Palaute osallistujilta on ollut todella innostunutta. Tänä talvena ”vihaiset linnut” ilahduttavat perheitä kuudella eri paikkakunnalla. Erityisen tärkeää meille on, että perheet pääsevät yhdessä ulkoilemaan ja liikkumaan”, Juhani lisää. Suomen Latu täyttää tänä vuonna 80 vuotta ja sitä juhlistetaan UlkonaKuinLumiukko -kampanjalla.

Lisätietoja:

Hannu Backman, 044-332 0232, hannu.backman@phnet.fi

Facebook: Tiirismaan Latu

www.suomenlatu.fi/angrybirdsgosnow

Ajo-ohje Heinsuolle